Haigh Elementary School

Attention to all future Pre-School Parents

Attention: Families with Preschool age children who are 4 years of age by December 1, 2017.  There is an immediate possibility of free full day preschool beginning in January 2018 in the Dearborn Public Schools (next month). The family must be eligible based on risk factors and not currently enrolled in a GSRP program.  If interested, families may pick up an application at the Cotter Early Childhood Center, 13020 Osborn or call Nadia Berry at 313-827-6150.

Please respond immediately as slots are limited.

Families must live in the city of Dearborn.

انتباه : إلى من لديهم أطفال بسن مرحلة الحضانة / الروضة و سوف يبلغون من العمر أربع سنوات في الأول من كانون الأول ٢٠١٧ . هناك فرصة فورية للتسجيل في برنامج حضانة روضة بدوام يومي كامل مجاني مع بداية كانون الثاني ٢٠١٨   في مدارس ديربورن الرسمية ( الشهر القادم). سيتم قبول العائلات تبعاً لعوامل الخطورة و عدم كون الطفل طالباً في برنامج الاستعداد لبداية عظيمة. بإمكان العائلات المهتمة الحصول على طلب التسجيل من مركز كاتر للطفولة المبكرة ، الواقع على ١٣٠٢٠شارع أوزبورن. أو الاتصال بالسيدة نادية بيري على الهاتف رقم ٦١٥٠ – ٨٢٧- ٣١٣.

نرجو منكم الاتصال بنا بأسرع وقت ممكن فالاماكن محدودة .

نرجو منكم تمرير هذه الرسالة لجميع أولياء الأمور مع أطفال بعمر الرابعة.